Timanttista palvelua juuri Sinulle

Virpin Kulta

Koko perheen kello- ja koruliike Jyväskylässä

Virpin Kulta myy ihastuttavat korut, kellot, kihlasormukset, kastelahjat ja paljon, paljon muuta. Olemme täyden palvelun kulta- ja koruliike Jyväskylässä. Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme sekä kurkkaa ajankohtaiset tarjoukset ja kuvagalleriamme. Tervetuloa löytämään ne kauneimmat korut itselle tai läheiselle Virpin Kullasta!

Yhteystiedot

Virpin Kulta palvelee asiakkaitaan Jyväskylässä kahden toimipisteen voimin.

Virpin Kulta | Prisma Keljo
Kylmälahdentie 8
40500 JYVÄSKYLÄ

Täyden palvelun liike, jonka erityispalveluina ovat korujen korjaukset ja muutokset, yksilöllisten korujen valmistus sekä jalometallien, kuten kullan osto.

Puh. 0406590294
Avoinna: Ark. 10–18, La 10–15     

Virpin Kulta | Prisma Palokka
Palokanorsi 1
40270 JYVÄSKYLÄ

Täyden palvelun liike, jonka erityispalveluina ovat korujen korjaukset ja muutokset, yksilöllisten korujen valmistus sekä jalometallien, kuten kullan osto.

Puh. 040 7329622
Avoinna: Ark. 10–18 , La 10–15    

 

sormukset

Ostamme kultaa!

Pyöriikö lipastonlaatikossa katkenneita kultaketjuja tai parittomia korvakoruja? Myy romukulta meille, niin pääset eroon käyttämättömistä kultaesineistä ja saat vastineeksi rahaa vaikkapa uusien korujen ostoon. Lue lisää!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä helposti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai hinnoistamme, ota meihin yhteyttä! Kun asiasi koskee tiettyä palvelupaikkaamme, olethan ystävällinen ja mainitset siitä, niin voimme palvella sinua paremmin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse