Timanttista palvelua juuri Sinulle

Vihkisormukset hyvään hintaan tai korvakorut lahjaksi?

Katso Virpin Kullan ajankohtaiset tarjoukset!

Pyrimme säännöllisesti päivittämään sivuillemme ajankohtaisia tarjouksia tuotteistamme. Tarjouksemme löydät myös paikallislehdistä tai vaikka ottamalla meihin yhteyttä ja kysymällä ajankohtaisia tarjouksia. Ja muista, että täällä eivät missään nimessä ole kaikki tarjouksemme − liikkeissämme teet aina mahtavia löytöjä! Hyvällä tuurilla voit saada upeat vihkisormukset edullisesti, hankkia puolisolle ihanan häälahjan tai ilahduttaa ystävää kauniilla korulla, jonka löysit liikkeestämme. Virpin Kulta palvelee sinua sekä Prisma Keljossa että Prisma Palokassa.

 

Ostamme kultaa!

Pyöriikö lipastonlaatikossa katkenneita kultaketjuja tai parittomia korvakoruja? Myy romukulta meille, niin pääset eroon käyttämättömistä kultaesineistä ja saat vastineeksi rahaa vaikkapa uusien korujen ostoon. Lue lisää!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä helposti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai hinnoistamme, ota meihin yhteyttä! Kun asiasi koskee tiettyä palvelupaikkaamme, olethan ystävällinen ja mainitset siitä, niin voimme palvella sinua paremmin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse