Timanttista palvelua juuri Sinulle

Vihki- ja kihlasormukset, kellot, korut ja lahjat

Virpin Kulta on täyden palvelun koruliike Jyväskylässä

Virpin Kulta tarjoaa asiakkailleen mittavan valikoiman upeita koruja, kelloja ja lahjaesineitä. Meiltä saat hankittua esimerkiksi kauniit kihlasormukset, korjattua rikkinäisen lukon kaulakorussasi tai vaihdettua pariston rannekelloosi. Olemme täyden palvelun kulta- ja koruliike Jyväskylässä − panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas. Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme ja tule ostoksille Virpin Kultaan!

 • Leijona
 • Seiko
 • Paaso
 • Northern Viking Jewelry
 • Casio
 • Lumoava

Esimerkkejä tuotteistamme näet kuvagalleriassa.

Sormukset

Sormus on kestävän rakkauden symboli, ja suosituimpia sormuksia ovatkin vihki- ja kihlasormukset. Sormuksen voi tietysti aina ostaa myös omaksi iloksi tai lahjaksi. Virpin Kullasta löydät:

 • kihlasormukset
 • vihkisormukset
 • timanttisormukset
 • kastesormukset
 • muut hopea- ja kultasormukset

Sormusvalikoimamme on mittava, ja valikoimaamme kuuluu lukuisia upeita sormuksia aina yksinkertaisista, sileistä sormuksista loisteliaisiin timanttisormuksiin. Persoonallisempaan makuun sopivat esimerkiksi teräksiset tai keraamiset sormukset.

Kellot

Kellot ovat taas muodissa, ja siksipä löydät meiltä hyvän valikoiman erilaisia rannekelloja moneen makuun. Kello voi olla niin käytännöllinen ajannäyttäjä kuin statussymbolikin, joten tule tutustumaan kellovalikoimaamme ja valitsemaan juuri sinun tyyliisi sopiva rannekello. Rannekellojen ohella löydät meiltä tietysti myös seinäkellot, pöytäkellot ja herätyskellot.

Kellopalveluihimme kuuluvat pariston vaihto, hihnojen uusinta/vaihto sekä kellojen korjaus.

Kastelahjat, rippilahjat ja muut lahjaesineet

Virpin Kulta on erinomainen paikka hankkia kaunis ja ajatuksella valittu lahja läheiselle.

Meiltä löydät herttaiset kastelahjat uudelle pienokaiselle; esimerkiksi kummilusikka, valokuvakehys tai kastesormus on merkityksellinen muisto kasvavalle kummilapselle.

Ripiltä päässyttä kummi muistaa yleensä rippiristillä, ja kultasepänliikkeestä löytyvät muutkin kauniit rippilahjat. Ylioppilaalle voi niin ikään hankkia korun, valokuvakehyksen tai ikisuositut hopealusikat tai kakkulapion kaiverruksella. Liikkeestämme löydät myös lukuisat muut lahjaesineet.

Korujen valmistus

Olisitko kiinnostunut teettämään uniikin korun itsellesi tai lahjaksi? Virpin Kullan palveluihin kuuluu myös korujen valmistus; esimerkiksi täysin omanlaisen sormuksen teettäminen on nykyään suosittua. Voit kertoa meille oman valmiin näkemyksesi ja suunnitelmasi tai antaa kultasepälle vapaat kädet. Itselle teetetty tai lahjaksi saatu mittatilauskoru on tunnearvoltaan korvaamaton, ja siksi niin merkityksellinen kantajalleen.

Korujen puhdistus ja korjaus

Korujakin tarvitsee huoltaa, joten meillä onnistuukin myös korujen puhdistus ja korjaus. Esimerkiksi päivittäin käytössä olevat jalometalliset korut, kuten kaulakorut, vihki- tai kihlasormukset tai rannekorut saavat uutta loistetta kun ne puhdistetaan ja kiillotetaan ja mahdolliset naarmut ja kulumat häivytetään. Korujen korjaus onnistuu myös tiettyyn pisteeseen asti, joten tule ihmeessä näyttämään koruasi niin katsotaan, mitä sille voisi tehdä.

Kaiverrukset

Kaiverrus tekee korusta yksilöllisen ja muistuttaa tärkeästä hetkestä joka päivä. Useimmiten kaiverretaan vihki- tai kihlasormukset, mutta myös esimerkiksi kelloja ja medaljonkeja kaiverretaan erityisesti, jos ne menevät lahjaksi. Perinteisesti kaiverrukset tehdään myös kummilusikoihin, valokuvakehyksiin, hopealusikoihin, kakkulapioihin ja muihin lahjaesineisiin. Kysy lisää kaiverruspalvelusta henkilökunnaltamme!

Katso tarjoukset ja kuvia tuotteistamme

Virpin Kullassa voit aina tehdä hyviä löytöjä − siitä pitävät huolen vaihtuvat tarjouksemme. Päivitämme tarjoukset sivuillemme mahdollisimman usein, mutta meille kannattaa myös aina tulla käymään ja katsomaan valikoimamme. Tuotteisiimme voit tutustua etukäteen kuvagalleriassa, mutta muista, että esillä on vain pieni osa laajasta kihlasormus-, vihkisormus-, kello-, koru- ja lahjatuotevalikoimastamme.

Ostamme kultaa!

Pyöriikö lipastonlaatikossa katkenneita kultaketjuja tai parittomia korvakoruja? Myy romukulta meille, niin pääset eroon käyttämättömistä kultaesineistä ja saat vastineeksi rahaa vaikkapa uusien korujen ostoon. Lue lisää!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä helposti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai hinnoistamme, ota meihin yhteyttä! Kun asiasi koskee tiettyä palvelupaikkaamme, olethan ystävällinen ja mainitset siitä, niin voimme palvella sinua paremmin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse