Timanttista palvelua juuri Sinulle

Romukulta rahaksi − ostetaan kultaa Jyväskylässä

Virpin Kulta on luotettava ja asiantunteva kullan ostaja

Vuosien mittaan sinulle on saattanut kertyä kultakoruja, jotka ovat rikki, parittomia tai joita et jostain syystä vain enää käytä. Lipastonlaatikossa makuuttamisen sijaan voit muuttaa romukullan rahaksi − myy hyödyttömäksi jääneet kultakorut meille! Ostamme kaikki valko- ja keltakultaiset korut, riipukset, ketjut, sormukset, korvakorut sekä muut kultaiset esineet. Virpin Kulta on luotettava kullan ostaja Jyväskylässä, ja saat kullastasi aina vertailukelpoisen markkinahinnan. Kullan myynti on paras tapa päästä eroon koruista, joita et enää tarvitse − saathan niistä rahaa vaikkapa uusien, entistä ehompien korujen ostoon!

Haluaisitko myydä kultasi? Näin se käy:

  • Tuo kultasi Virpin Kultaan.
  • Henkilökuntamme punnitsee kullan ja arvioi sen.
  • Asiantuntijamme antaa sinulle kullastasi tarjouksen.
  • Jos hyväksyt tarjouksen, maksamme sinulle sovitun summan.

Ota yhteyttä tai tule suoraan liikkeeseen, niin kerromme sinulle mielellämme lisää aiheesta! Yhteydenotto ei millään tavalla velvoita sinua myymään meille kultaasi, vaan voimme kertoa kullan myymisestä ja ostamisesta tarkemmin.

romukulta

Ostamme kultaa!

Pyöriikö lipastonlaatikossa katkenneita kultaketjuja tai parittomia korvakoruja? Myy romukulta meille, niin pääset eroon käyttämättömistä kultaesineistä ja saat vastineeksi rahaa vaikkapa uusien korujen ostoon. Lue lisää!

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä helposti!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai hinnoistamme, ota meihin yhteyttä! Kun asiasi koskee tiettyä palvelupaikkaamme, olethan ystävällinen ja mainitset siitä, niin voimme palvella sinua paremmin. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse